Бахамите – как да се забавлявате в тропическия оазис

Бахамите са една от най-популярните дестинации за забавление, релакс и приключения. Този архипелаг от повече от 700 острова в Атлантическия океан предлага изобилие от атракции, дейности и красота. Ако искате да се забавлявате в тропическия оазис, ето няколко идеи, които можете да опитате:

Изживейте вълнуващи емоции в Atlantis Resort

Atlantis Resort е един от най-големите и знаменити курорти на Бахамите, който предлага нещо за всеки. Можете да се насладите на впечатляващи водни пързалки, аквариуми, казино, нощен живот, ресторанти, магазини и др. Можете също така да се насладите на луксозно настаняване, спа процедури, голф, тенис и други спортове.

Открийте чудесата на природата в Exuma Cays Land and Sea Park

Exuma Cays Land and Sea Park е първият в света морски заповедник, който обхваща 176 квадратни километра от земя и море. Тук можете да се насладите на невероятна природна красота, биоразнообразие и екосистеми. Можете да разгледате зашеметяващи пещери, коралови рифове, плажове, острови и др. Можете също така да се срещнете с различни видове животни, като свине, игуани, акули, райски птици и др.

Посетете историческите и културни забележителности в Насау

Насау е столицата и най-големият град на Бахамите, който има богата история и култура. Тук можете да разгледате впечатляващи сгради, като форта Финкастъл, парламента, правителствената къща, катедралата и др. Можете също така да посетите пиратския музей, където ще научите за златния век на пиратството на Бахамите. Можете също така да се насладите на местната кухня, музика, танци и фестивали, като карнавала Junkanoo, който е един от най-цветните и забавни събития на острова.