Коя е най-разпространената универсална секс играчка?

Дилдото е една от най-разпространените секс играчки, която може да бъде използвана и от двата пола. То се използва за вагинално или анално проникване, като целта е да донесе сексуално удоволствие на партньорите. Съществуват най-различни дилда, като те могат да бъдат разграничени по следните критерии:

  • Материалът, от който са направени – силикон, метал или стъкло;
  • Какво ще стимулират – Г-точката, простатата или ануса;
  • Дилда за двойки – това са така наречените страпон или двойните дилда. Вторите са предназначени и за двамата партньори, като целта е едновременното им стимулиране.

Освен всички тези критерии, дилдата се различават и по своя размер. За начинаещите се препоръчват тези, които са направени от по-меки материи и са с по-малък размер. А по-напредналите спокойно могат да се доверят на по-големите дилда, направени от неръждаема стомана или стъкло. Освен това те са подходящи и за топлинни игри, тъй като е възможно тяхното затопляне или охлаждане.

Богато разнообразие от дилда ви очаква в онлайн магазина на Kex.bg. Някои от тях са толкова реалистични, че ще ви позволят да се отпуснете напълно още при първото използване. Разгледайте предложенията в сайта:

  • Страпон колани с дилдо, което е подходящо както за вагинален, така и за анален секс;
  • Стъклените модели с неповторим дизайн, които са водоустойчиви и могат да бъдат използвани дори под душа;
  • Реалистично на цвят и на вид дилдо, което в самия си край завършва с тестиси и вендуза, а това го прави особено подходящо за употреба с пенис колан;
  • Реалистично двустранно дилдо, което е подходящо да бъде използвано от двамата партньори едновременно.

Разгледайте множеството предложения, които ще подпомогнат разнообразяването на сексуалния ви живот. Поръчайте напълно дискретно в удобно за вас време на сайта на Kex.bg.