Къде да изберем СПА почивка

СПА почивка в България – как да планираме уникалната ваканция Ако искате да се насладите на Вашата СПА ваканция, то тя трябва да бъде по Вашия вкус и нужди. Ето защо ние решихме да напишем статия по въпроса – как да планираме нашата СПА ваканция така че да бъдем повече от много доволни.

Заслужава си да я прочетете!

Избор на подходящо място

Естествено, за да се чувстваме добре, трябва да изберем подходящото за нас място, препоръчваме Ви  СПА Клуб Бор Велинград . Отваряйки интернет, Вие ще прочетете добри и лоши отзиви за всяка дестинация.

Затова трябва да спазвате следните критерии при избор на курорт/град:
– По-оживено или по-спокойно място търсите
– Какво предпочитате – градска среда или красива природа
– Какво правите в свободното си време – разглеждате туристически забележителности или отивате сред природата
– С каква цел отивате – релакс или лечение на заболяване Ако си отговорите на тези въпроси, то може да намерите подходяща за Вас СПА екскурзия.

Избор на хотел

В  днешно време почти всеки хотел с басейн/джакузи нарича себе си СПА. Поради тази причина трябва да четем внимателно описанието на СПА услугите, които предлага съответното място.

Истинският СПА рай е наличието на тези неща:
– Сауна
– Парна баня
– Джакузи
– Масажи
– Процедури
– Басейни

И още много други, които имена можем да спестим.

Същинското СПА Всеки има някакви проблеми, болки или желания. След като видите какви процедури предлага избраният СПА хотел ( и съответно СПА център ), то трябва да проучите кои ще са подходящи/неподходящи за Вас. Далеч не всички неща, които се предлагат, са добри за Вашето тяло и приятни. Затова трябва да потърсите повече информация за това, което искате да подобрите.

Или ако просто искате да се отдадете на релакс, то се доверете на служителите в СПА центъра. Здравословни неща, с които да запълните времето си За да не се превърне почивката в скука, то може би някои от Вас ще се наложи да предприемат нещо по време на ваканцията си. Отсядайки в СПА хотел, намиращ се близо до гора/екопътека, то ще е много добре да правите разходки и след това – разпускане в сауната. Изключително здравословен начин да прекарате хубава СПА почивка. Къде са най-добрите СПА хотели?

Точен отговор на този въпрос не можем да намерим, но определено бихме Ви посъветвали да изберете град, където са характерни минерални извори и води с лечебни свойства. Обикновено там са концентрирани най-добрите места, където да отседнете. Какви са Вашите идеи за перфектната СПА ваканция? Споделете ги с нас в Коментарите.