Модерни бели рокли, чиято красота спира дъха

Лятото и ранната есен е страхотна причина да се „разходите“ в любимата си рокля. Освен това модните тенденции ви позволяват да носите почти всеки цвят, стил и дори размер. И съвременните производители на дамско облекло са станали по-ориентирани към обикновените жени със среден доход и стандарт на живот.

Нека да разгледаме стилните модели рокли и сарафани, чиято красота ще ви спре дъха!

Независимо от материята, декора и стила, бяла дълга рокля изглежда грандиозно и женствено. Но ако тази рокля е с акцент в областта на деколтето, изглежда просто зашеметяващо!

Круиз

В круизните колекции на много дизайнери има луксозни модели бели рокли, благодарение на които времето, прекарано край морето, ще бъде запомнено по специален начин, а много красиви снимки ще радват окото дълго време.

С цветя

Без съмнение, ако искате красива рокля, изберете вариант на цветя. Флоралните мотиви неизменно правят визията по-женствена и романтична.В нашия сайт alert.bg роклите с флорални мотиви са предстване в различни нюанси.

Червена рокля

Червеното е цветът на любовта, страстта и силата. Смята се, че той е най-мощният в енергийно отношение в цялата цветова гама. Носейки червена рокля, винаги ще привличате вниманието към себе си.

С отворени рамене

Отворените рамене са тенденция на всеки сезон. В тази тенденция се крие особен чар, благодарение на който една красива официална бяла рокля ще бъдат по-закачлива и вълнуваща.

Плетени рокли

Последните модни сезони се превърнаха в сезона на плетивата. Те спряха да се считат за нещо изключително за домашна употреба, а колекциите на много марки ни доказаха, че нещо, изработено от трикотаж, може да бъде луксозно. Като например тази стилна бяла рокля.

В ретро стил

Ретро стилът всъщност е толкова обемен, че е трудно да се опише цялото разнообразие от неща и комбинации, включени в него. Този стил не е толкова лесен за „опитомяване“, колкото изглежда. Въпреки че най-лесният начин е красива рокля на точки, която седи идеално на фигурата.

Максимална дължина

Дължината на макси е включена в раздела „актуални“ и по-голямата част от звездите на уличната мода и модните блогъри вече са се отличили с официални бели рокли до земята. Човек не може да не признае, че дълга рокля от лека материя винаги изглежда впечатляващо и дори луксозно.

Черна дантелена рокля

За разлика от бяла дантелена рокля се откроява черен модел, който може да изглежда много впечатляващо, ако жената подбере правилната група аксесоари към него.

Селски стил

Рустик в превод от френски означава прост, селски, непретенциозен. С други думи, рустик стилът е стил, вдъхновен от природата и селските мотиви. Роклите в този стил изглеждат като някакво произведение на изкуството!