На почивка или ремонт у дома – кое ще изберете това лято?

Лятото наближава и много от нас започват да планират къде да прекарат лятната почивка. Изборът е труден дали в България или в чужбина, дали на море или на планина и дали изобщо ще имат възможност дори само за един уикенд да избягат нанякъде. Всяка едно планиране зависи и от бюджета ви, но също така и от настоящото ви положение. Какво имам предвид? Ако ви предстои сватба, кръщене, бизнес инвестиция или пък належащ ремонт у дома например, ще ви трябват пари и това до голяма степен ще отстъпи пред възможността да си подарите почивка това лято. Но от друга страна, ако решите да отложите подобни ангажименти и ако това е възможно, можете да си подарите едно щуро и незабравимо лятно приключение в избраната от вас дестинация.

На почивка или ремонт у дома – кое ще изберете това лято? Ако ремонтът е на преден план то можете да се доверите на Мега Услуги ЕООД, защото предлагат разнообразен вид услуги, за които ще са ви нужни да наемете най-малко три различни фирми. Професионалните услуги кърти чисти извозва на razbiva-sofia.com гарантират качество и са на най-добрите цени. Арсеналът от опитни професионалисти, модерно и технологично оборудване, машини и инструменти, бързина и точност при спазване на сроковете за изпълнение, безопасността при извършване на дейностите и ефективността на крайния резултат, са предимствата на компанията.

Предлаганите услуги са: къртене на бетон и стени, на комини, на подови настилки, къртене на всякакви помещения във вашия дом или офис; чистене на къщи и апартаменти и помещенията към тях, косене на трева, рязане на дървета; извозване на строителни отпадъци, на стари мебели, техника или друг непотребен багаж; предлагат се хамалски услуги, а също и полагане на асфалтови настилки на малки и големи площи, полагане на тротоарни плочки, бордюри, павета и много други услуги.

Изобилието от услуги за къртене, чистене и извозване съвсем не свършва до тук. Предлагат се и допълнителни ремонтни дейности като зидария, хидро и топлоизолация, полагане на плочки и други настилки, гипсокартон и окачени тавани, боядисване, шпакловане, замазки, ремонт на вход, на покрив, демонтаж и монтаж на врати и дограма, рязане на метални конструкции. Освен това можете да се възползвате от услуги като събаряне на сгради, озеленяване, ключарски и антикварски услуги и дори пътна помощ за вашия автомобил. В този бранш няма фирма, която да предлага такъв огромен пакет от услуги. Доверявайки се на Мега Услуги ЕООД ще получите безплатна консултация и безплатен оглед. Можете да ги откриете в гр. София или в интернет на razbiva-sofia.com.

Компанията Мега Услуги ЕООД има дългогодишен опит в справянето с всякакви предизвикателства от твърдия бетон до деликатните участъци, изискващи внимание и прецизност. С ловкост, професионализъм и изобретателност труднодостъпните и опасни места и обекти, разбиването на железобетона и каменните зидове изглеждат като детска игра. Фирмата разполага с високотехнологични машини и работата по поръчаните дейности се извършва бързо и качествено. Мега Услуги ЕООД е надеждният избор за къртене, почистване и извозване на най-ниските цени на пазара с гарантирано качество на изпълнение на поръчката. Много клиенти вече се довериха на тази компания, направете го и вие!