Парфюмите – символ на успеха, с които да направите подарък за абитуриент

Абитуриентският бал е истински вододел в живота на човек. Той бележи прехода от безгрижното детство към зрелостта, изпълнена с борба за себеутвърждаване. Ако имате близък млад човек, за който този важен празник предстои през месец май, помислете за най-подходящия подарък за абитуриент, с който да му пожелаете късмет и много щастливи дни занапред. Съществуват парфюми, чиито ухания се приемат като символ на престиж, мощ и успех. Разработени са от качествени съставки и затворени в знакови флакони, които приличат на малки сувенири. Какъв по-добър подарък за абитуриент от марков парфюм, който да носи с гордост и желание в празничния ден.

Модерните парфюми на Philip Plein ще са идеален подарък за абитуриент, който обича да се отличава

Philipp Plein е един от любимите дизайнери на младите хора. От 2019-а компанията на пробивния германец предлага и парфюми, разработени от доказаното име в ароматния бранш – Алберто Мориляс. Уханията на Philipp Plein са насочени към самоуверени, съблазнителни и енергични млади хора, което ги прави чудесна идея за подарък за абитуриент. В ароматния каталог на Philipp Plein са включени две мъжки, едно дамско и едно унисекс ухание.

Дамският парфюм Plein Fatale се отличава с буен характер и подчертана женственост. Уханието е затворено във флакон, напомнящ на малка бутилка шампанско. Вдъхновен е от представата за красива млада жена на високи токчета и с подчертани сочни устни. Всяка абитуриентка ще се радва да отиде на бала си, съпроводена от уханието на Plein Fatale.

Ако се колебаете кой е идеалният подарък за абитуриент, помислете за провокативния No Limit$ на Philipp Plein. Според анализатори, това наистина е парфюм, който ухае на успех и завихря страсти. Ароматът се свързва с високо качество и престиж, с креативност и непрестанен стремеж към победа. Емблематичен е и флаконът на уханието, който олицетворява неограничените възможности на кредитна карта без лимит.

Парфюмите на Paco Rabanne 1 Million  и  Lady Million са подарък за абитуриент, който ще се помни

Поднасяйки като подарък за абитуриент емблематичното златно кюлче на Paco Rabanne 1 Million със сигурност ще направите впечатление. Лансиран през 2008 година, вече 15 години парфюмът е любим на мъже на всякаква възраст, чиято отличителна черта е желанието за мощ, лукс и господство, стремежът към успех на всяка цена. Освен характерния флакон, под формата на златно кюлче, символ на богатство и престиж в много култури по света е и основната уханна съставка в 1 Million – пачули, чийто аромат е бил любим на Наполеон.

Lady Million от Paco Rabanne е достойната дамска половинка на мъжа за Един милион. Ароматът, чийто флакон е под формата на диамант, също е вдъхновен от блясъка на лукса и успеха. Уханието е любимо на дами, които обичат да доминират.

Избирайки парфюм на Paco Rabanne за подарък за абитуриент, със сигурност ще направите скъпия на сърцето ви млад човек звездата на бала!

 

Което и ухание да предпочетете като подарък за абитуриент, важни са добрата енергия и сърдечното пожелание за успех, които ще вложите във вашия дар.