Пет популярни туристически дестинации, които да посетим, ако си търсим неангажиращо забавление

Живеем в XXI век, който дава безброй възможности както на мъжете, така и на жените, да се възползват от определена свобода в интимните отношения, която само преди няколко десетилетия изглеждаше невъзможна.

В по-патриархално настроеното общество от близкото минало далеч не се гледа с добро око на еротичните експерименти извън рамките на брака, като дори самата интимност бива поставена в граници. Термини като секс играчки или отворена връзка са се считали за откровено неморални и са можели да навлекат на индивида обществено недоволство и дори тормоз над личността, която има по-различни от масово приетите принципи.

За добро или за зло, времената вече са се променили. Не просто имаме възможността да живеем малко по-открито в сексуално отношение, но дори сме стимулирани да го правим, за да опознаем по-добре себе си и личните си граници. В тази връзка, съществуват туристически дестинации, които са особено подходящи за подобни цели и експерименти.

Какво имаме предвид? Ако пътувате по женски или мъжки с идеята да се отдадете на забавления и неангажиращи отношения, то Арабският свят може би не ви е най-добрата опция, предвид силното влияние на културата и религията в обществото. Вместо това препоръчваме да се насочите към региони, където свободата в сексуално отношение се смята за ценност, а местните хора са отворени към подобен тип туристи и няма да имат аспирации да ги вкарат в затвора за неприлично поведение например.

Германия

В противоречие на общоприетото мнение за консервативните германци, те се оказват доста по-либерални по темите за секса и интимността. Нещо повече, проституцията е напълно легална и дори се подчинява на характерната за нацията строга организация и регулация. При желание можете да практикувате най-древната професия напълно легално, като обяви за подобен тип позиция присъстват в трудовите борси и агенциите за подбор на персонал.

Нидерландия

С тази дестинация, чиито основни атракции са улиците с червените фенери, едва ли ще изненадаме някого. Нидерландия като цяло е една от най-освободените европейски държави, в която абсолютно законно могат да се практикуват множество дейности, които не се радват на особено обществено одобрение принципно. Подобно на Германия, Нидерландия също е легализирала проституцията.

Малайзия

Малайзия е екзотична държава, която често се посещава не за да бъде опозната като културна и природна дестинация, а с цел екзотични преживявания. За разлика от гореспоменатите две европейски държави, деликатният интимен труд не е узаконен, но пък е широко практикуван. Съветваме ви, ако решите да си направите екскурзия до този регион, да се възползвате от свободата и либералността на нравите, без да се вкарвате в излишни неприятности.

Испания

За славата на поредната европейска държава в списъка, а именно Испания, безспорно допринася активният нощен живот. Клубовете в курортни градове като Барселона, Ибиса и Мадрид са известни с шумните си и разкрепостени партита, които трудно оставят туристите равнодушни към пищното зрелище за сетивата. 

Тайланд

Не напразно Тайланд е най-посещаваната страна в Азия, което се отличава не само с изключителна красота, но и със свобода по отношение на нравите. Проституцията не само е легална, а осигурява прогресивен брой работни места и стимулира икономиката във все по-голяма степен с всяка изминала година.