Пренасяме се в Мадагаскар с изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

На 13 март 40-ото издание на международното събитие стартира в Интер Експо Център

 

На същинско пътешествие до Мадагаскар – четвъртият по големина остров в света, ще се отправим от 13 до 15 март. Това ще се случи благодарение на колаборацията между наближаващото туристическо бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 и държавата, намираща се край югоизточния бряг на Африка.

„Република Мадагаскар ще бъде държава-партньор на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024“, информира екипът на Интер Експо Център, организатор на туристическия бизнес формат. Държавата, известна с изключителната си природа, биоразнообразие и неповторими туристически дестинации, ще заеме щанд от близо 80 кв.м. в ключовата зона на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо.

От информацията се разбира, че на щанда си домакините от Мадагаскар ще пресъздадат пред присъстващите от България и чужбина по изключителен начин красивата страна, дом на близо 30 млн. души и дарена с над 5080км брегова линия. „Щандът ще бъде окъпан в зеленина“, загатват от екипа, подготвящ изложението. Организатор на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е Интер Експо Център, след като през миналата година придоби лиценза за международния формат, който се провежда с подкрепата на Министерство на туризма на Република България.

40-ото юбилейно издание на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

През тази година туристическото бизнес изложение ще отвори врати за 40-ото си юбилейно издание. Събитието събира стотици участници и хиляди посетители от България и чужбина. „ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е сред предпоставките България да се превърне във важна спирка за всеки с бизнес в туристически бранш“, коментират организаторите. Това се дължи на цялостната екосистема, изградена в Интер Експо Център, благодарение на участието на изложители от всички ниши на туристическия бизнес.

„Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо обединява национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, турагенции, експерти, собственици и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм. Представят се производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване, специализиран софтуер; транспортни компании и атракциони, арт и спортни клубове, учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии“, споделят организаторите. Паралелно в залите ще протече и ЕКСПОМЕБЕЛ – международното изложение за обзавеждане, дизайн, вътрешна архитектура и интериорен дизайн.

До старта на туристическото бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо остава по-малко от месец. Своя билет за посещение може да закупите на www.holidayfair-sofia.com.