Промяна или ново начало – с Тета Хийлинг е лесно

Изпадали ли сте в положение когато почивката или ваканцията не ви е достатъчна? Това е защото не сте успели да си починете пълноценно, да възстановите ума и тялото си, да релаксирате поради различни външни или вътрешни фактори. Понякога това може да се дължи на проблемите, които ви мъчат и от които не можете да избягате и за които не намирате решение. Но такова винаги има. Можете да опитате с техниката Тета Хийлинг или тета лечение. Системата не е новост, но е непозната за много хора. Това е нещо, което работи подсъзнателно, а именно когато откриете подсъзнателните си блокажи, които ви пречат, можете да постигнете неща, за които само сте мечтали. Тета Хийлинг помага при редица проблеми като тревожност, безсъние, страхове, фобии, зависимости, физическа и емоционална болка, влошени взаимоотношения със семейството, партньора, приятелския кръг и други. Подходящо е за хора, които искат промяна, искат ново начало за себе си и искат да се измъкнат от омагьосания кръг, в който ги е завъртял живота. Това е нещо, което си струва човек да опита, да види как то работи и какви са резултатите. А страхотни резултати можете да постигнете със съдействие от ваша страна, с вашата упоритост и сериозност към ангажимента.

Освен това можете да се възползвате от тета хилинг обучение, за да овладеете техниката, да станете сертифициран тета хийлинг практик или ако вече практикувате тета лечение – да повишите своята квалификация чрез курсовете, които се предлагат. Всеки, който търси бърза промяна и израстване, иска да изучава подсъзнанието, да помага на хората, да научи за различни видове тета техники и медитация, може да се запише за програмите и обученията.

С Theta healing със Зорница Гюрова ще достигнете до отстраняване на много от проблемите си и ще имате ясен поглед върху всяка ситуация преди и след започването на терапията. Тя е специалист – преподавател с дългогодишен опит по тетахийлинг и метафизична анатомия. В своята практика използва най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация чрез индивидуални програми, сертифицирани обучения, работилници, медитации.  Чрез работещ алгоритъм успешно постига трайни резултати за своите клиенти като здраве, удовлетворение, увереност, осъзнатост,  кураж, развитие и постижения в личен и професионален план, здрави взаимоотношения и други. Програмата на Тета специалиста е изградена в следването на малки стъпки, с фокус за промяна, за да можете да се освободите от страховете си, да бъдете спокойни и балансирани, енергични и фокусирани към поставените цели и постигане на желаните успехи.

Ако сте от хората, които търсят промяната вътре и извън себе си, ако искате да подобрите всеки аспект от своя живот, можете да го направите със съдействието на Зорница Гюрова, чрез контактната форма на сайта www.thetabg.com. Направете първата стъпка към едно ново начало и преоткрийте себе си. Начинът на живот ThetaHealing ви помага да се отървете от негативното като прегърнете благодарността, изваждайки най-доброто от себе си и като развивате добродетелите си във всичко, което правите.

Чрез тета хийлинг обучението можете да подобрите ума, тялото и духа си, да водите здравословен, радостен и изпълнен с любов живот и да помагате на много хора да правят същото. Ако търсите промяна или ново начало за вас, с Тета Хийлинг е възможно.