СПА почивка в Банско

Банско е курорт, разположен в сърцето на една от най-красивите планини в България – Пирин. Намира се в подножието на планината на 927 м надморска височина.

Град Банско е център на редица исторически, културни и спортни събития.

Тук е родният град на видния български поет Никола Вапцаров.

Можете да посетите града както през летните месеци, така и през зимата, когато ще имате възможност да се отдадете на страстта си към ски спортовете и да се нагледате на красиви снежни пейзажи.

В Банско има 75 km ски трасета, като 35% от тях са предназначени за начинаещи скиори, 40% са подходящи за напреднали и 25% за опитни скиори и сноубордисти.

Ако не си падате по адреналина на спускането със ски или сноуборд, можете да релаксирате в спа зоната на вашия  хотел в Банско.

Вечно зелените гори, чистият въздух и чудесните условия за спа могат буквално да ви разтопят, така че завинаги да се влюбите в това място. Повечето хотели Банско залагат на спа процедурите като се стремят да доставят на своите гости пълно удовлетворение от предоставените услуги и обслужване с внимание и грижа.

Действително, за да остане доволен един турист, би трябвало  абсолютно нищо да не му липсва, както по отношение на настаняване, така и във връзка с допълнителните услуги.

Така, модерните и търсени от туристите спа процедури, доставят изключително удоволствие и релакс на тялото, особено за хората, които спортуват и се натоварват физически прекалено много или за тези, които водят по-застоял начин на живот.

Не е задължително да сте запалени ски маниаци, за да почивате през зимата в Банско. Това, което може да ви привлече в този красив курорт, определено, са и възможностите за спа почивка.

Дали търсите незабравима лятна ваканция или зимна почивка в красивия курорт, ако целта ви е да постигнете хармония със себе си, да се забавлявате и да почивате, не се колебайте да си направите хубави спа почивки Банско.

Панорамната разходка над величествени и великолепни гори също не е за изпускане, ако се намирате по тези места. Курортът разполага с кабинкови и въжени лифтове, ски-влекове, машини за изкуствен сняг. Климатът е изключително мек и приятен, а през лятото е доста горещо, разбира се, когато сте под дебелата сянка на внушителните дървета, летните жеги са напълно поносими, а контакта с природата ви носи незаменими преживявания.