СПА релакс не само за жени

Спа центровете са убежище за хора, които искат да изглеждат и да се чувстват по-добре. В спа център можете да получите педикюр, маникюр, масаж, процедури за лице, физиотерапия от квалифициран специалист или релаксираща почивка в парна кабина или сауна. В продължение на години, спа центровете са в изключителната компетентност на жените. Днес, мъжете се присъединяват към редиците на разглезените и получават техни собствени специални процедури. Добавяне на мъже към вашия списък с клиентела, може да подобри драстично броя на клиентите. С няколко промени, в някои от вашите маркетингови инструменти и някои специални пакети, можете да привлечете повече клиенти от мъжки пол във вашият спа център.

Инструкции

1. Направете вашето помещение по-привлекателно за мъжкия пол. Използвайте дърво и неутрални тонове, когато го декорирате. Дайте на вашия спа център мъжко-приятелски вид, за да привлечете мъжете.
2. Инсталирайте плоски телевизори в различни области на вашето спа. Пускайте спортни състезания по време на посещенията на мъжете.
3. Поставете спортни вестници и бизнес списания в стаите за релакс, при сауната и на рецепцията, за да се наслаждават мъжете докато чакат или релаксират.

Специални пакети

1. Изберете един ден или една нощ само за мъже. Един мъжки ден ще подтикне компания мъже по-лесно да дойдат във вашият спа център.
2. Създайте спа пакетни процедури само за мъже. Изберете пакети с различни варианти на процедури, които мъжете ще харесат. Те може да включват хидромасажни вани, сауна или парна кабина, масажи с топли камъни и грижа за лицето за джентълмени.
3. Поставете тези пакети на листовки и брошури за раздаване. Използвайте мъжествени шрифтове и цветове, за да привлече вниманието на мъжете. Избягвайте да използвате цветни снимки или нещо твърде красиво. Черен фон със златни букви ще е ефективен.
4. Подсигурете присъствието на мъжки напитки на бара. Различни видове бира и уиски ще свършат работа.